Αρχική ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΠΑΛΙΟΤΕΡΑ Αποδοχές και ασφάλιση αιρετών οργάνων, μετακλητών υπαλλήλων και μελών συλλογικών οργάνων διοίκησης

Αποδοχές και ασφάλιση αιρετών οργάνων, μετακλητών υπαλλήλων και μελών συλλογικών οργάνων διοίκησης

karagil logo

Η εταιρεία «Σ. Καραγιλάνης μ. Ε.Π.Ε.» διοργανώνει εκπαιδευτικό μονοήμερο σεμινάριο, συνολικής διάρκειας έξι (6) ωρών με θέμα:

«Αποδοχές και ασφάλιση αιρετών οργάνων,

μετακλητών υπαλλήλων και μελών συλλογικών
οργάνων διοίκησης»

 

 


Σκοπός του σεμιναρίου είναι να παρουσιάσει στους συμμετέχοντες (υπηρεσιακούς παράγοντες, Προϊσταμένους & στελέχη Τμημάτων Μισθοδοσίας, Προσωπικού & Οικονομικών Υπηρεσιών) το ισχύον θεσμικό πλαίσιο που αφορά την αντιμισθία και ασφάλιση αιρετών οργάνων, μετακλητών υπαλλήλων και τις αποζημιώσεις μελών συλλογικών οργάνων

Ιδιαίτερα, θα γίνει αναλυτική αναφορά στο σεμινάριο στα ακόλουθα θέματα:

  • Ειδική άδεια αιρετών.
  • Αντιμισθία αιρετών οργάνων (Δημάρχου, Αντιδημάρχου, Προέδρου Δημοτικού Συμβουλίου, Συμπαραστάτη του Δημότη και της Επιχείρησης), σύμφωνα με την ιδιότητά τους και το καθεστώς εργασίας τους πριν την ανάληψη των καθηκόντων τους.
  • Έξοδα Παράστασης Προέδρου και Αντιπροέδρου Διοικητικού Συμβουλίου Ν.Π.Δ.Δ., Προέδρου Κοινωφελούς Επιχείρησης – Υφιστάμενο καθεστώς από 1/1/2017.
  • Αποζημιώσεις μελών συλλογικών οργάνων.
  • Ασφάλιση αιρετών οργάνων, σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν. 4488/2017.
  • Συνταξιούχοι φορέων αρμοδιότητας του Υπουργείου Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, υπαγομένων από 1/1/2017 στον ΕΦΚΑ, σε έμμισθες θέσεις αιρετών οργάνων – Απόληξη της σύνταξης.
  • Αποδοχές Μετακλητών Υπαλλήλων από 1/1/2016 (Ν. 4354/2016).
  • Συντάξιμες Αποδοχές και Ασφάλιση Μετακλητών Υπαλλήλων Δημοσίου και Ιδιωτικού Δικαίου από 1/1/2017, σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν. 4387/2016

Κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου θα γίνει παράθεση αναλυτικών παραδειγμάτων για κάθε κατηγορία αιρετών.

Πατήστε ΕΔΩ για να κατεβάσετε το έντυπο συμμετοχής.

Ημερομηνία πραγματοποίησης: Δευτέρα 16/9/2019

Χρόνος πραγματοποίησης: 9:30 π.μ. – 15:30 μ.μ.

Κόστος συμμετοχής/άτομο: 100 ευρώ
(Σε ενδεχόμενη συμμετοχή τριών ατόμων, η τρίτη συμμετοχή είναι δωρεάν)

Χώρος πραγματοποίησης: Λ. Βουλιαγμένης 512, Άλιμος, 4ος όροφος (πλησίον του σταθμού Μετρό Αλίμου, πάνω από την εταιρεία «Γιαννόπουλος-Αγγελόπουλος ΑΕΒΕ», είσοδος από αριστερά)

Το σεμινάριο απευθύνεται σε:

  • Μέλη της διοίκησης των Δήμων (Δημάρχους, Αντιδημάρχους, μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου) και των δημοτικών νομικών προσώπων (Προέδρους, Αντιπροέδρους, μέλη των Δ.Σ.)
  • Προϊσταμένους Διευθύνσεων, Τμημάτων, Αυτοτελών γραφείων Δήμων και δημοτικών Ν.Π.Δ.Δ. και Ν.Π.Ι.Δ.
  • Υπαλλήλους των Οικονομικών, Διοικητικών και λοιπών σχετικών με το αντικείμενο του σεμιναρίου υπηρεσιών των Δήμων, των δημοτικών Ν.Π.Δ.Δ. και Ν.Π.Ι.Δ.

Εισηγητής:

  • Ράπτη Σοφία: Προϊσταμένη Τμήματος Μισθοδοσίας Δήμου με μεγάλη εμπειρία σε εργασιακά θέματα και πολυετή εμπειρία ως εισηγήτρια σε θέματα μισθοδοσίας.
     

Για την διασφάλιση της ποιότητας και της επιτυχίας της εκδήλωσης ο αριθμός των συμμετεχόντων θα είναι περιορισμένος (έως 40 άτομα) και θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας. Κατά συνέπεια παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι να επικοινωνήσουν άμεσα με την υπεύθυνη διοργάνωσης του σεμιναρίου κυρία Γκέκη Κωνσταντίνα στα τηλ. 210-9409938, 9483223, 9948116, 9926941 καθημερινά από τις 9:00 π.μ. έως και τις 17:00 μ.μ. για δηλώσεις συμμετοχής και παροχή διευκρινήσεων. Σε περίπτωση που οι ενδιαφερόμενοι αδυνατούν να παρευρεθούν στο σεμινάριο οφείλουν να ενημερώσουν την υπεύθυνη του σεμιναρίου τουλάχιστον τρεις (3) ημέρες πριν την διεξαγωγή του.

Τα σεμινάρια απευθύνονται ΑΥΣΤΗΡΑ στα μέλη της διοίκησης και στους υπηρεσιακούς παράγοντες των Δήμων και των δημοτικών νομικών προσώπων.

Στο σεμινάριο ΔΕΝ μπορούν να λάβουν μέρος οποιασδήποτε μορφής ιδιώτες, ανεξάρτητα με την σχέση που μπορεί να έχουν με Δήμους ή με δημοτικά νομικά πρόσωπα.

 

Για την Σ. ΚΑΡΑΓΙΛΑΝΗΣ μ.ΕΠΕ
Καραγιλάνης Σταύρος
Αρμόδιος για τα σεμινάρια

 

Please rate this

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Total
0
Share