Αρχική ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ - ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΗΣΗ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥ ΜΕ ΣΧΕΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΑΟΡΙΣΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ

ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΗΣΗ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥ ΜΕ ΣΧΕΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΑΟΡΙΣΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ

Υπάλληλος με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου της επιχείρησής μας, η οποία υπάγεται στις διατάξεις του Ν. 2643/1998, υπέβαλε αίτηση συνταξιοδότησης λόγω γήρατος στο ΙΚΑ στις 27/10/2014. Στις 28/04/2016 εξεδόθη η σχετική απόφαση απονομής σύνταξης λόγω γήρατος από την ημερομηνία υποβολής της αίτησης συνταξιοδότησης. Η ως άνω απόφαση μας κοινοποιήθηκε στις 26/05/2016. Σημειωτέον ότι η ως άνω υπάλληλος συνεχίζει να απασχολείται στην επιχείρηση μέχρι και σήμερα, ενώ καθ΄ όλο το χρονικό διάστημα από την υποβ ολή της αίτησης χρηματοδότησης μέχρι και σήμερα της καταβάλλονταν οι αποδοχές της. Ερωτάται ποια είναι η διαδικασία που πρέπει να ακολουθηθεί για τη λύση της υπαλληλικής σχέσης της ανωτέρω και ποιο είναι το νομικό πλαίσιο που τη διέπει.

Υπάλληλος με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου της επιχείρησής μας, η οποία υπάγεται στις διατάξεις του Ν. 2643/1998, υπέβαλε αίτηση συνταξιοδότησης λόγω γήρατος στο ΙΚΑ στις 27/10/2014. Στις 28/04/2016 εξεδόθη η σχετική απόφαση απονομής σύνταξης λόγω γήρατος από την ημερομηνία υποβολής της αίτησης συνταξιοδότησης. Η ως άνω απόφαση μας κοινοποιήθηκε στις 26/05/2016. Σημειωτέον ότι η ως άνω υπάλληλος συνεχίζει να απασχολείται στην επιχείρηση μέχρι και σήμερα, ενώ καθ΄ όλο το χρονικό διάστημα από την υποβ ολή της αίτησης χρηματοδότησης μέχρι και σήμερα της καταβάλλονταν οι αποδοχές της.

Ερωτάται ποια είναι η διαδικασία που πρέπει να ακολουθηθεί για τη λύση της υπαλληλικής σχέσης της ανωτέρω και ποιο είναι το νομικό πλαίσιο που τη διέπει.

Please rate this

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Total
0
Share