Αρχική ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΠΑΛΙΟΤΕΡΑ Online ενημέρωση: «Α. Διαδικασία και προϋποθέσεις λήψης επιχορήγησης για την εξόφληση δαπανών από διαταγές πληρωμής και τελεσίδικες δικαστικές αποφάσεις & Β. Νέα υποχρέωση των ΟΤΑ για τη μηνιαία υποβολή στοιχείων εκτελεστέων έργων.»

Online ενημέρωση: «Α. Διαδικασία και προϋποθέσεις λήψης επιχορήγησης για την εξόφληση δαπανών από διαταγές πληρωμής και τελεσίδικες δικαστικές αποφάσεις & Β. Νέα υποχρέωση των ΟΤΑ για τη μηνιαία υποβολή στοιχείων εκτελεστέων έργων.»

Η εταιρεία «Σ. Καραγιλάνης μ.Ε.Π.Ε.» θα πραγματοποιήσει για τους πελάτες της, OnLine ενημέρωση με θέματα: Α. Διαδικασία και προϋποθέσεις λήψης επιχορήγησης για την εξόφληση δαπανών από διαταγές πληρωμής και τελεσίδικες δικαστικές αποφάσειςΒ. Νέα υποχρέωση των ΟΤΑ για τη μηνιαία υποβολή στοιχείων εκτελεστέων έργων
logo small

Πρόσκληση online ενημέρωσης Τρίτη 31/5/2022
Η εταιρεία «Σ. Καραγιλάνης μ. Ε.Π.Ε.» θα πραγματοποιήσει για τους πελάτες της, OnLine ενημέρωση με θέματα:
Α. Διαδικασία και προϋποθέσεις λήψης επιχορήγησης για την εξόφληση δαπανών από διαταγές πληρωμής και τελεσίδικες δικαστικές αποφάσεις
Β. Νέα υποχρέωση των ΟΤΑ για τη μηνιαία υποβολή στοιχείων εκτελεστέων έργων


Η Online ενημέρωση θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 31/05/2022  και ώρα 11:00 π.μ.

Για περαιτέρω οδηγίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με την κα Γκέκη Κωνσταντίνα στα τηλέφωνα 210-9409938, 9483223, 9948116, 9926941 καθημερινά από τις 9:00 π.μ. έως τις 17:00 μ.μ.

Κόστος συμμετοχής: Δωρεάν


Με εκτίμηση

Καραγιλάνης Σταύρος
Υπεύθυνος προγράμματος
Μαυρίκας Νικόλαος: Αντιπρόεδρος ΝΣΚ ε.τ.

Please rate this

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Total
0
Share