Αρχική ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ Διαδικτυακό Σεμινάριο: «eNotices2»

Διαδικτυακό Σεμινάριο: «eNotices2»

logo small

Πρόσκληση Διαδικτυακού Σεμιναρίου Τετάρτη 20/03/2024

Η εταιρεία «ΚΑΡΑΓΙΛΑΝΗΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ Α.Ε.», διοργανώνει το ακόλουθο διαδικτυακό μονοήμερο σεμινάριο, συνολικής διάρκειας πέντε (5) ωρών με θέμα:
«eNotices2»


Σκοπός του σεμιναρίου είναι να παρέχει στους συμμετέχοντες ενημέρωση σχετικά με τα τυποποιημένα ηλεκτρονικά έντυπα (eForms) του Εκτελεστικού Κανονισμού (ΕΕ) 2019/1780 και την νέα πλατφόρμα δημοσίευσης προκηρύξεων και γνωστοποιήσεων ανάθεσης συμβάσεων της εφαρμογής eNotices2.
Ενδεικτικά, θα γίνει παρουσίαση για τα ακόλουθα θέματα:

    Γενικά θέματα και χαρακτηριστικά των ιστότοπων Ted, Ted eNotices2, Ted Developer Docs, Ted Developer και διάκριση eForms FAQ με eForms SDK.
    Παρουσίαση βασικών σημείων και εννοιών του Εκτελεστικού Κανονισμού (ΕΕ) 2019/1780, ως τροποποιήθηκε και ισχύει με την έκδοση του Εκτελεστικού Κανονισμού (ΕΕ) 2022/2303.
    Ενημέρωση περί της υπ’ αρ. πρωτ. 9277/ 02-02-2024 εγκυκλίου του Υπουργείου Ανάπτυξης.
    Διατάξεις υποχρέωσης Δημοσιότητας για συμβάσεις «άνω» των ορίων του ν. 4412/16 και η σχετική αντιστοίχιση αυτών με τα τυποποιημένα ηλεκτρονικά έντυπα (eForms) που θεσπίζονται με τον Κανονισμό (ΕΕ) 2019/1780
    Λοιπά ζητήματα δημοσιότητας σε επίπεδο Ευρωπαϊκής Ένωσης
   Ενημέρωση για τις ώρες δημοσίευσης προκηρύξεων και γνωστοποιήσεων σύναψης συμβάσεων ή συμφωνιών- πλαίσιο.
   Περιβάλλον προεπισκόπησης «preview»
   Υπηρεσία επικοινωνίας helpdesk της εφαρμογής, της Υπηρεσίας Εκδόσεων
   Παρουσίαση συμπλήρωσης των πεδίων «οι ρυθμίσεις των ηλεκτρονικών εντύπων μου» και λοιπών λειτουργικοτήτων της εφαρμογής eNotices2.
   Παρουσίαση του τρόπου συμπλήρωσης των υποχρεωτικών εκ της εφαρμογής πεδίων αλλά και των υποχρεωτικών πληροφοριών που πρέπει να περιλαμβάνονται στις προκηρύξεις και γνωστοποίησης συμβάσεων εκ του νόμου 4412/2016.
   Ειδικότερα ζητήματα προς εξέταση που αφορούν τον διαχωρισμό των εννοιών «τυποποιημένο» και «απλοποιημένο» καθεστώς τυποποιημένων εντύπων, εντοπισμός αριθμού καταχώρησης, διαχωρισμός έννοιας «είδος εντύπου» και «είδους προκήρυξης»

Ημερομηνία πραγματοποίησης: Τετάρτη 20/03/2024
Χρόνος πραγματοποίησης: 10:00 π.μ. – 15:00 μ.μ.
Κόστος συμμετοχής: 200 ευρώ / κωδικό πρόσβασης (περιλαμβάνεται ΦΠΑ 24%).

Τρόπος πραγματοποίησης: Μέσω της πλατφόρμας ZOOM.

Με την οριστικοποίηση της συμμετοχής σας και λίγες ημέρες πριν την διεξαγωγή του σεμιναρίου, θα σας αποσταλεί ένα αυτοματοποιημένο email στα email που δηλώσατε την συμμετοχή σας, με τον σύνδεσμο (link), τον οποίο θα χρησιμοποιήσετε για να συνδεθείτε στο σεμινάριο, τον απαιτούμενο κωδικό καθώς και αναλυτικές οδηγίες σύνδεσης και χρήσης της πλατφόρμας του zoom.

Πατήστε ΕΔΩ για να κατεβάσετε το έντυπο συμμετοχής.

Θα δοθεί επιμορφωτικό υλικό: εισήγηση.
Το σεμινάριο απευθύνεται σε:

   Στελέχη Τμημάτων Οικονομικών & Τεχνικών Υπηρεσιών Δήμων & Ευρύτερου Δημοσίου Τομέα (Φορείς Γενικής Κυβέρνησης) και ιδιαιτέρως υπαλλήλων που αναλαμβάνουν την δημοσίευση των προκηρύξεων των άρθρων 63 και 293, του ν. 4412/16 στο ted eNotices2.

Εισηγητές:

•  Κίτσου Αγγελική: Ειδικός Σύμβουλος για θέματα Δημοσίων Συμβάσεων προμηθειών και παροχής γενικών υπηρεσιών

Για την διασφάλιση της ποιότητας και της επιτυχίας του διαδικτυακού σεμιναρίου ο αριθμός των συμμετεχόντων θα είναι περιορισμένος και θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας. Κατά συνέπεια παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι να επικοινωνήσουν με την υπεύθυνη διοργάνωσης του σεμιναρίου, κυρία Τσίπρα Ερασμία, στα τηλέφωνα 210-9409938, 9483223, 9948116, 9926941 (εσωτερικό 102), καθημερινά από τις 9:00 π.μ. έως και τις 17:00 μ.μ., για δηλώσεις συμμετοχής και παροχή διευκρινίσεων. Σε περίπτωση που οι ενδιαφερόμενοι αδυνατούν να παρακολουθήσουν το σεμινάριο οφείλουν να ενημερώσουν την υπεύθυνη του σεμιναρίου τουλάχιστον τρεις (3) ημέρες πριν την διεξαγωγή του.

Τα σεμινάρια απευθύνονται ΑΥΣΤΗΡΑ στα μέλη της διοίκησης και στους υπηρεσιακούς παράγοντες των Φορέων.

Στο σεμινάριο ΔΕΝ μπορούν να λάβουν μέρος οποιασδήποτε μορφής ιδιώτες, ανεξάρτητα με την σχέση που μπορεί να έχουν με τους Φορείς.

 

Με εκτίμηση

Καραγιλάνης Σταύρος
Αρμόδιος για τα σεμινάρια
διοργανώνει το ακόλουθο διήμερο διαδικτυακό σεμινάριο, συνολικής διάρκειας δώδεκα (12) ωρών με θέμα

Please rate this

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Total
0
Share