Αρχική ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΠΑΛΙΟΤΕΡΑ Online ενημέρωση: Οι προϋποθέσεις για τη νόμιμη εγκατάσταση των αιρετών οργάνων διοίκησης των δήμων – Πρώτες ενέργειες 2024.

Online ενημέρωση: Οι προϋποθέσεις για τη νόμιμη εγκατάσταση των αιρετών οργάνων διοίκησης των δήμων – Πρώτες ενέργειες 2024.

Η εταιρεία «ΚΑΡΑΓΙΛΑΝΗΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ Α.Ε.» στα πλαίσια της ενημέρωσης των νέων Διοικήσεων των Δήμων θα πραγματοποιήσει ανοιχτή OnLine ενημέρωση με θέμα:«Οι προϋποθέσεις για τη νόμιμη εγκατάσταση των αιρετών οργάνων διοίκησης των δήμων – Πρώτες ενέργειες 2024 (δημαιρεσίες, ορισμός αντιδημάρχων, διορισμός γενικών γραμματέων, πρόσληψη ειδικών συμβούλων/ειδικών συνεργατών/επιστημονικών συνεργατών)».
logo small

Online ενημέρωση Πέμπτη 21/12/2023
Η εταιρεία «ΚΑΡΑΓΙΛΑΝΗΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ Α.Ε.» στα πλαίσια της ενημέρωσης των νέων Διοικήσεων των Δήμων θα πραγματοποιήσει ανοιχτή OnLine ενημέρωση με θέμα:
Οι προϋποθέσεις για τη νόμιμη εγκατάσταση των αιρετών οργάνων διοίκησης των δήμων – Πρώτες ενέργειες 2024 (δημαιρεσίες, ορισμός αντιδημάρχων, διορισμός γενικών γραμματέων, πρόσληψη ειδικών συμβούλων/ειδικών συνεργατών/επιστημονικών συνεργατών)


Η ενημέρωση θα πραγματοποιηθεί μέσω της πλατφόρμας του ΖΟΟΜ . Κατά την διάρκειά της θα μπορούν να διατυπώνονται γραπτά και προφορικά ερωτήματα και να δίνονται οι σχετικές απαντήσεις. Η ενημέρωση θα είναι ανοιχτή και δεν απαιτείται δήλωση συμμετοχής.
Παρακάτω αναγράφονται οδηγίες για την σύνδεσή σας στο zoom.

Ημερομηνία πραγματοποίησης: Πέμπτη 21/12/2023 - 11:00 π.μ.
Link σύνδεσης:
https://karagilanis-gr.zoom.us/j/86444283482
Password: 211223

Οδηγίες Σύνδεσης:
1. Πατάτε στο παραπάνω link για να σας ανοίξει η εφαρμογή zoom και να μπείτε στην ενημέρωση.
2. Πατώντας αυτό τον σύνδεσμο θα σας ανοίξει μια σελίδα στον φυλλομετρητή σας. Αν έχετε εγκαταστήσει το zoom θα εμφανιστεί μήνυμα για να ανοίξετε την εφαρμογή και επιλέγετε Open Zoom Meetings για να ανοίξει η εφαρμογή. 
3. Αν δεν έχετε κάνει εγκατάσταση της εφαρμογής zoom, μπορείτε να το εγκαταστήσετε πατώντας Download and run Zoom στην σελίδα που σας έχει εμφανιστεί.
4. Στο πεδίο Name, αν ζητηθεί, συμπληρώνετε το φορέα ή το όνομά σας ή και τα δύο.
5. Στο password για την σύνδεσή σας συμπληρώνετε το password που αναγράφετε παραπάνω.
6. Μόλις συνδεθείτε στο zoom θα εμφανιστεί ένα μήνυμα για την ενεργοποίηση του ήχου για να λειτουργεί ο ήχος και το μικρόφωνο. Σε αυτό το μήνυμα θα πατήσετε Join with Computer audio

Αναλυτικές οδηγίες για την εγκατάσταση, την σύνδεση και την λειτουργία του zoom ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

Για περαιτέρω οδηγίες μπορείτε να επικοινωνήσετε στα τηλέφωνα 210-9409938, 9483223, 9948116, 9926941 καθημερινά από τις 9:00 π.μ. έως τις 17:00 μ.μ.


Με εκτίμηση

Καραγιλάνης Σταύρος
Υπεύθυνος προγράμματος
αυρίκας Νικόλαος: Αντιπρόεδρος ΝΣΚ ε.τ.

Please rate this

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Total
0
Share