Αρχική ΕΙΔΗΣΕΙΣ - ΝΕΑ Σεμινάριο για το Νέο Λογιστικό Πλαίσιο του Δημοσίου Τομέα

Σεμινάριο για το Νέο Λογιστικό Πλαίσιο του Δημοσίου Τομέα

Το Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής ανακοίνωσε την πραγματοποίηση σεμιναρίου με θέμα «το νέο λογιστικό πλαίσιο του Δημόσιου Τομέα (ΠΔ 54/18). Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί δια ζώσης, με συνολική διάρκεια 60 ώρες, και θα διαρκέσει από 2 έως 3 μήνες.
Στο σεμινάριο θα διδάξουν καθηγητές του Πανεπιστημίου, στελέχη του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους που χειρίζονται τα θέματα προϋπολογισμού και Λογιστικής ΦΓΚ και στελέχη των εταιρειών μας, προσφέροντας εξειδικευμένη γνώση και εμπειρία για την εφαρμογή του νέου λογιστικού πλαισίου στον Δημόσιο τομέα.
Μη χάσετε την ευκαιρία να αναβαθμίσετε τις γνώσεις σας και να προσαρμοστείτε στις νέες λογιστικές απαιτήσεις του Δημοσίου Τομέα!
Μάθετε περισσότερα και δηλώστε τη συμμετοχή σας έως 27/09/2024 εδώ!

Please rate this

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Η εταιρεία «ΚΑΡΑΓΙΛΑΝΗΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ Α.Ε.»  θα πραγματοποιήσει για τους συνδρομητές του site, OnLine ενημέρωση με θέμα: "Επιχορήγηση Δήμων για την εξόφληση υποχρεώσεων από διαταγές πληρωμής και τελεσίδικες δικαστικές αποφάσεις έτους"

Video Online ενημέρωσης : «Ηλεκτρονική Τιμολόγηση στο πλαίσιο των δημοσίων συμβάσεων»

Αναρτήθηκε το Video της online ενημέρωσης «Ηλεκτρονική Τιμολόγηση στο πλαίσιο των δημοσίων συμβάσεων» που έγινε την 29/5/2024.

Total
0
Share