Αρχική ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΠΑΛΙΟΤΕΡΑ Online ενημέρωση: «Παρουσίαση των επίκαιρων θεμάτων σχετικά με τη διοικητική λειτουργία των Ο.Τ.Α. στα πλαίσια αντιμετώπισης του κορωνοϊού, όπως προβλέπεται με την τρέχουσα νομοθεσία.»

Online ενημέρωση: «Παρουσίαση των επίκαιρων θεμάτων σχετικά με τη διοικητική λειτουργία των Ο.Τ.Α. στα πλαίσια αντιμετώπισης του κορωνοϊού, όπως προβλέπεται με την τρέχουσα νομοθεσία.»

Ηεταιρεία «Σ. Καραγιλάνης Ε.Π.Ε.»θα πραγματοποιήσειγια τους πελάτες της (συνδρομητές του site και μη), online ενημέρωση με θέματα: «Παρουσίαση των επίκαιρων θεμάτων σχετικά με τη διοικητική λειτουργία των Ο.Τ.Α. στα πλαίσια αντιμετώπισης του κορωνοϊού, όπως προβλέπεται με την τρέχουσα νομοθεσία.»
karagil logo

Πρόσκληση online ενημέρωσης Τρίτη 29/9/2020
Η εταιρεία «Σ. Καραγιλάνης μ.Ε.Π.Ε.» θα πραγματοποιήσει για τους πελάτες της (συνδρομητές του site και μη), online ενημέρωση με θέμα:

«Παρουσίαση των επίκαιρων θεμάτων σχετικά με τη διοικητική λειτουργία των Ο.Τ.Α. στα πλαίσια αντιμετώπισης του κορωνοϊού, όπως προβλέπεται με την τρέχουσα νομοθεσία.»


Η online ενημέρωση θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 29/9/2020 και ώρα 11:00 π.μ.

Για συμμετοχή και οδηγίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με την κ. Γκέκη Κωνσταντίνα στα τηλέφωνα 210-9409938, 9483223, 9948116, 9926941, καθημερινά από τις 9:00 π.μ έως τις 17:00 μ.μ.


Κόστος συμμετοχής/άτομο: ΔΩΡΕΑΝ


Με εκτίμηση

Καραγιλάνης Σταύρος
Υπεύθυνος προγράμματος
Μαυρίκας Νικόλαος: Αντιπρόεδρος ΝΣΚ ε.τ.

Please rate this

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Total
0
Share