Το Κέντρο Επιμόρφωσης και Διά Βίου Μάθησης του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής (ΚΕΔΙΒΙΜ ΠΑΔΑ) ανακοινώνει την έναρξη του 3ου κύκλου του εξειδικευμένου σεμιναρίου «Το Νέο Λογιστικό Πλαίσιο του Δημόσιου Τομέα».
Το σεμινάριο παρέχει μια ολοκληρωμένη παρουσίαση των σύγχρονων λογιστικών πρακτικών και των απαιτήσεων που προκύπτουν από την εφαρμογή των νέων λογιστικών προτύπων στον Δημόσιο Τομέα. Απευθύνεται σε στελέχη οικονομικών υπηρεσιών δημόσιων φορέων, λογιστές, οικονομολόγους και επαγγελματίες που επιθυμούν να κατανοήσουν τη μετάβαση στο νέο πλαίσιο και τις επιπτώσεις του στη διαχείριση των δημόσιων οικονομικών.
Δυνατότητα Συμμετοχής
Η συμμετοχή στο σεμινάριο μπορεί να γίνει:
Ο κάθε σπουδαστής επιλέγει τον τρόπο παρακολούθησης που τον εξυπηρετεί καλύτερα!
Δηλώσεις συμμετοχής έως 4/4/2025.
Θεματολογία Σεμιναρίου
Το σεμινάριο περιλαμβάνει 10 διδακτικές ενότητες που καλύπτουν:
Διακεκριμένοι Εισηγητές
Το σεμινάριο διδάσκεται από στελέχη του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους (ΓΛΚ), καθηγητές του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής (ΠΑΔΑ) και εξειδικευμένους επαγγελματίες του χώρου με βαθιά γνώση και εμπειρία στη λογιστική του Δημόσιου Τομέα.
Δωρεάν Εκπαιδευτικό Υλικό
Σε όλους τους συμμετέχοντες παρέχεται δωρεάν το βιβλίο «IPSAS – Το ΠΔ 54 και η Μεταρρύθμιση της Λογιστικής του Δημόσιου Τομέα στην Ελλάδα», ένα πλήρες εγχειρίδιο για τη νέα λογιστική πραγματικότητα του Δημοσίου.
Γιατί να Συμμετάσχετε;
Μη χάσετε την ευκαιρία να ενισχύσετε τις γνώσεις και τις δεξιότητές σας σε έναν τομέα ζωτικής σημασίας για τη διαχείριση των δημόσιων οικονομικών.
Διαδώστε το στους συναδέλφους και συνεργάτες σας!
Πηγή kedivim.uniwa.gr