Αρχική ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ Ανακοίνωση 12/06/2024 Υπ. Ψηφιακής Διακυβέρνησης

Ανακοίνωση 12/06/2024 Υπ. Ψηφιακής Διακυβέρνησης

Ενσωμάτωση της λειτουργίας «Απόρριψη ηλεκτρονικού τιμολογίου (ΗΤ) με δυνατότητα διόρθωσης και επανυποβολής (Soft Reject–SR)»

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: 12/06/2024

Σας ενημερώνουμε ότι η λειτουργία «Απόρριψη ηλεκτρονικού τιμολογίου (ΗΤ) με δυνατότητα διόρθωσης και επανυποβολής (Soft Reject–SR)» βρίσκεται στην φάση ενσωμάτωσης από τους Παρόχους ηλεκτρονικής τιμολόγησης.

Η διαδικασία ενσωμάτωσης από τους Παρόχους αναμένεται να ολοκληρωθεί μέχρι το τέλος Ιουνίου. 

Σε ότι αφορά στις αλλαγές των Πληροφοριακών Συστημάτων των Αναθετουσών Αρχών, σας ενημερώνουμε ότι έχουν εκδοθεί νέες Τεχνικές προδιαγραφές του Web Service “Διαχείριση Ηλεκτρονικού Τιμολογίου” οι οποίες είναι διαθέσιμες και στην Εφαρμογή Διαχείρισης Αιτημάτων Διαλειτουργικότητας του Κέντρου Διαλειτουργικότητας.

Οι Αναθέτουσες Αρχές που λαμβάνουν τα ηλεκτρονικά τιμολόγια στα πληροφοριακά τους συστήματα, θα πρέπει να ενσωματώσουν την νέα λειτουργικότητα σύμφωνα με τις τεχνικές προδιαγραφές.

Θα υπάρξει νέα ενημέρωση για την πορεία ενσωμάτωσης των αλλαγών από τους Παρόχους ηλεκτρονικής Τιμολόγησης, που είναι προαπαιτούμενο για την αξιοποίηση της νέας λειτουργικότητας από τις Αναθέτουσες Αρχές.

Please rate this

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Total
0
Share