Αρχική ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ Ανακοίνωση 18/12/2019 Υπ. Εσωτερικών

Ανακοίνωση 18/12/2019 Υπ. Εσωτερικών

Τροποποίηση εγκεκριμένων θέσεων Κινητικότητας Α’ Κύκλου 2019

Τροποποίηση εγκεκριμένων θέσεων Κινητικότητας Α' Κύκλου 2019

Σας γνωρίζουμε ότι κατόπιν αιτημάτων συγκεκριμένων φορέων που υπεβλήθησαν μετά την ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ προς πλήρωση των θέσεων κινητικότητας του Α΄ κύκλου έτους 2019, έχουν πραγματοποιηθεί αλλαγές σε ορισμένες από τις εγκεκριμένες θέσεις λόγω του ότι οι θέσεις αυτές εκ παραδρομής ζητήθηκαν εσφαλμένως από τους φορείς καθώς δεν είναι διαθέσιμες. Κατόπιν αυτού, οι υπάλληλοι που τυχόν έχουν υποβάλει αιτήσεις για τις θέσεις αυτές (βλ. σχετικό αρχείο «ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΔΙΟΡΘΩΣΕΙΣ A' 2019»), να ελέγξουν εκ νέου τις αιτήσεις τους και δοθείσης της παράτασης υποβολής αιτήσεων έως τις 24.12.2019, να προβούν σε νέα αίτηση προκειμένου να μην θιγούν τα δικαιώματά τους.

Please rate this

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Η εταιρεία «ΚΑΡΑΓΙΛΑΝΗΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ Α.Ε.»  θα πραγματοποιήσει για τους συνδρομητές του site, OnLine ενημέρωση με θέμα: "Επιχορήγηση Δήμων για την εξόφληση υποχρεώσεων από διαταγές πληρωμής και τελεσίδικες δικαστικές αποφάσεις έτους"

Video Online ενημέρωσης : «Ηλεκτρονική Τιμολόγηση στο πλαίσιο των δημοσίων συμβάσεων»

Αναρτήθηκε το Video της online ενημέρωσης «Ηλεκτρονική Τιμολόγηση στο πλαίσιο των δημοσίων συμβάσεων» που έγινε την 29/5/2024.

Total
0
Share