Αρχική ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ Online ενημέρωση: «Ανακαλύψτε τη Νέα μας Συνδρομητική Ιστοσελίδα»

Online ενημέρωση: «Ανακαλύψτε τη Νέα μας Συνδρομητική Ιστοσελίδα»

Τετάρτη 03/07/2024 Η εταιρεία «ΚΑΡΑΓΙΛΑΝΗΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ Α.Ε.» θα πραγματοποιήσει για τους συνδρομητές του site, OnLine ενημέρωση με θέμα: Ανακαλύψτε τη Νέα μας Συνδρομητική Ιστοσελίδα
logo small

 

Πρόσκληση online ενημέρωσης Τετάρτη 03/07/2024
Η εταιρεία «ΚΑΡΑΓΙΛΑΝΗΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ Α.Ε.» θα πραγματοποιήσει για τους πελάτες της, OnLine ενημέρωση με θέμα:
Ανακαλύψτε τη Νέα μας Συνδρομητική Ιστοσελίδα

 


Με μεγάλη χαρά σας προσκαλούμε στην OnLine ενημέρωσης για το νέο μας συνδρομητικό site! Ελάτε να ανακαλύψετε όλες τις νέες δυνατότητες και λειτουργίες που προσφέρουμε, οι οποίες σχεδιάστηκαν με στόχο να διευκολύνουν την εμπειρία σας και να βελτιώσουν την αποτελεσματικότητα της εργασίας σας.

Κατά τη διάρκεια της παρουσίασης, θα έχετε την ευκαιρία να γνωρίσετε:

• Σύνθετο Τρόπο Αναζήτησης: Βρείτε ακριβώς αυτό που ψάχνετε με την προηγμένη μας μηχανή αναζήτησης, η οποία σας επιτρέπει να φιλτράρετε τα αποτελέσματα με πολλαπλά κριτήρια.

• Αναλύσεις: Αποκτήστε πρόσβαση σε λεπτομερείς αναλύσεις που θα σας βοηθήσουν να λαμβάνετε ενημερωμένες αποφάσεις.

• Εκπαιδευτικό Υλικό: Εκμεταλλευτείτε την πλούσια βιβλιοθήκη εκπαιδευτικού υλικού, σχεδιασμένου να ενισχύσει τις γνώσεις σας και να σας βοηθήσει να αξιοποιήσετε πλήρως τις δυνατότητες του site.

• Συγκέντρωση Υλικού: Όλο το υλικό κάθε ενότητας συγκεντρώνεται σε έναν ενιαίο χώρο για εύκολη και γρήγορη πρόσβαση.

• Ημερολόγιο Ενεργειών: Παρακολουθήστε και διαχειριστείτε τις σημαντικές ημερομηνίες και προθεσμίες με το ενσωματωμένο ημερολόγιο ενεργειών.

• Δομημένη Νομοθεσία: Βρείτε οργανωμένα και δομημένα νομοθετικά κείμενα για εύκολη και γρήγορη αναφορά.

• Χρήσιμα Εργαλεία: Χρησιμοποιήστε ποικίλα εργαλεία που έχουν σχεδιαστεί για να διευκολύνουν την εργασία σας και να αυξήσουν την παραγωγικότητά σας.

Η παρουσίαση θα πραγματοποιηθεί στις 03/07/2024 και ώρα 11:00 π.μ. για τους συνδρομητές μας,  μέσω της πλατφόρμας ZOOM. Θα αναρτηθεί στην αρχική σελίδα της Ιστοσελίδας, την προηγούμενη ημέρα, ο σύνδεσμος (link), τον οποίο θα χρησιμοποιήσετε για να συνδεθείτε, ο απαιτούμενος κωδικός καθώς και αναλυτικές οδηγίες σύνδεσης και χρήσης της πλατφόρμας του zoom.

Μην χάσετε την ευκαιρία να γνωρίσετε όλες τις καινοτόμες δυνατότητες του νέου μας site!

Για περαιτέρω οδηγίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με την κα Δεύτου Μαρίνα στα τηλέφωνα 210-9409938, 9483223, 9948116, 9926941 καθημερινά από τις 9:00 έως τις 17:00


Με εκτίμηση

Καραγιλάνης Σταύρος
Υπεύθυνος προγράμματος

Please rate this

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Η εταιρεία «ΚΑΡΑΓΙΛΑΝΗΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ Α.Ε.»  θα πραγματοποιήσει για τους συνδρομητές του site, OnLine ενημέρωση με θέμα: "Επιχορήγηση Δήμων για την εξόφληση υποχρεώσεων από διαταγές πληρωμής και τελεσίδικες δικαστικές αποφάσεις έτους"

Video Online ενημέρωσης : «Ηλεκτρονική Τιμολόγηση στο πλαίσιο των δημοσίων συμβάσεων»

Αναρτήθηκε το Video της online ενημέρωσης «Ηλεκτρονική Τιμολόγηση στο πλαίσιο των δημοσίων συμβάσεων» που έγινε την 29/5/2024.

Total
0
Share