Αρχική ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ Online ενημέρωση: «Επιχορήγηση Δήμων για την εξόφληση υποχρεώσεων από διαταγές πληρωμής και τελεσίδικες δικαστικές αποφάσεις έτους

Online ενημέρωση: «Επιχορήγηση Δήμων για την εξόφληση υποχρεώσεων από διαταγές πληρωμής και τελεσίδικες δικαστικές αποφάσεις έτους

Τρίτη 23/07/2024 Η εταιρεία «ΚΑΡΑΓΙΛΑΝΗΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ Α.Ε.» θα πραγματοποιήσει  για τους συνδρομητές του site, OnLine ενημέρωση με θέμα: «Επιχορήγηση Δήμων για την εξόφληση υποχρεώσεων από διαταγές πληρωμής και τελεσίδικες δικαστικές αποφάσεις έτους».
logo small

 

Online ενημέρωση Τρίτη 23/7/2024
Η εταιρεία «ΚΑΡΑΓΙΛΑΝΗΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ Α.Ε.» θα πραγματοποιήσει για τους συνδρομητές του site, OnLine ενημέρωση με θέμα:
Επιχορήγηση Δήμων για την εξόφληση υποχρεώσεων από διαταγές πληρωμής και τελεσίδικες δικαστικές αποφάσεις έτους

 


Η Online ενημέρωση θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 23/7/2024 και ώρα 11:00 π.μ.

Η ενημέρωση θα πραγματοποιηθεί μέσω της διαδικτυακής ενημερωτικής ιστοσελίδας www.karagilanis.gr. Κατά την διάρκειά της θα μπορούν να διατυπώνονται ερωτήματα και να δίνονται οι σχετικές απαντήσεις. Η ενημέρωση θα είναι ανοιχτή για τους συνδρομητές του site και δεν απαιτείται δήλωση συμμετοχής. Για την παρακολούθησή της, κάνετε χρήση των κωδικών που ήδη διαθέτετε για την σύνδεσή σας στην ιστοσελίδα. Σας ενημερώνουμε πως δεν θα αποσταλεί e-mail με κωδικούς σύνδεσης.

 

Θα υπάρξει σχετική ανακοίνωση στην αρχική σελίδα του site, την ημέρα της διεξαγωγής της ενημέρωσης, όπου θα υπάρχουν αναλυτικές οδηγίες παρακολούθησης και ο σχετικός σύνδεσμος (link) με τον οποίο θα μεταφέρεστε στην σελίδα προβολής.

 

Για περαιτέρω οδηγίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με την κα Δεύτου Μαρίνα στα τηλέφωνα 210-9409938, 9483223, 9948116, 9926941 καθημερινά από τις 9:00 έως τις 17:00.

 

Κόστος συμμετοχής: Δωρεάν


Με εκτίμηση

Καραγιλάνης Σταύρος
Υπεύθυνος προγράμματος

Please rate this

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Η εταιρεία «ΚΑΡΑΓΙΛΑΝΗΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ Α.Ε.»  θα πραγματοποιήσει για τους συνδρομητές του site, OnLine ενημέρωση με θέμα: "Επιχορήγηση Δήμων για την εξόφληση υποχρεώσεων από διαταγές πληρωμής και τελεσίδικες δικαστικές αποφάσεις έτους"

Video Online ενημέρωσης : «Ηλεκτρονική Τιμολόγηση στο πλαίσιο των δημοσίων συμβάσεων»

Αναρτήθηκε το Video της online ενημέρωσης «Ηλεκτρονική Τιμολόγηση στο πλαίσιο των δημοσίων συμβάσεων» που έγινε την 29/5/2024.

Total
0
Share