Αρχική ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΠΑΛΙΟΤΕΡΑ Online ενημέρωση: «Οι προϋποθέσεις για τη νόμιμη εγκατάσταση των αιρετών οργάνων διοίκησης των δήμων – Πρώτες ενέργειες 2024 (δημαιρεσίες, ορισμός αντιδημάρχων, διορισμός γενικών γραμματέων, πρόσληψη ειδ.συμβούλων/ειδ.συνεργατών/επιστημ. συνεργατών)»

Online ενημέρωση: «Οι προϋποθέσεις για τη νόμιμη εγκατάσταση των αιρετών οργάνων διοίκησης των δήμων – Πρώτες ενέργειες 2024 (δημαιρεσίες, ορισμός αντιδημάρχων, διορισμός γενικών γραμματέων, πρόσληψη ειδ.συμβούλων/ειδ.συνεργατών/επιστημ. συνεργατών)»

Η εταιρεία «ΚΑΡΑΓΙΛΑΝΗΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ Α.Ε.» στα πλαίσια της ενημέρωσης των νέων Διοικήσεων των Δήμων θα πραγματοποιήσει ανοιχτή OnLine ενημέρωση με θέμα:«Οι προϋποθέσεις για τη νόμιμη εγκατάσταση των αιρετών οργάνων διοίκησης των δήμων – Πρώτες ενέργειες 2024 (δημαιρεσίες, ορισμός αντιδημάρχων, διορισμός γενικών γραμματέων, πρόσληψη ειδικών συμβούλων/ειδικών συνεργατών/επιστημονικών συνεργατών)».
logo small

Πρόσκληση online ενημέρωσης Πέμπτη 21/12/2023
Η εταιρεία «ΚΑΡΑΓΙΛΑΝΗΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ Α.Ε.» στα πλαίσια της ενημέρωσης των νέων Διοικήσεων των Δήμων θα πραγματοποιήσει ανοιχτή OnLine ενημέρωση με θέμα:
Οι προϋποθέσεις για τη νόμιμη εγκατάσταση των αιρετών οργάνων διοίκησης των δήμων – Πρώτες ενέργειες 2024 (δημαιρεσίες, ορισμός αντιδημάρχων, διορισμός γενικών γραμματέων, πρόσληψη ειδικών συμβούλων/ειδικών συνεργατών/επιστημονικών συνεργατών)


Η Online ενημέρωση θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 21/12/2023 και ώρα 11:00 π.μ.

Η ενημέρωση θα πραγματοποιηθεί μέσω της πλατφόρμας του ΖΟΟΜ. Κατά την διάρκειά της θα μπορούν να διατυπώνονται ερωτήματα και να δίνονται οι σχετικές απαντήσεις. Η ενημέρωση θα είναι ανοιχτή και δεν απαιτείται δήλωση συμμετοχής.
Θα υπάρξει σχετική ανακοίνωση στην αρχική σελίδα του site, την προηγούμενη ή την ημέρα της διεξαγωγής της ενημέρωσης, όπου θα υπάρχουν αναλυτικές οδηγίες παρακολούθησης, ο σχετικός σύνδεσμος (link) με τον οποίο θα μεταφέρεστε στην διεξαγωγή και ο κωδικός που απαιτείται.

Για περαιτέρω οδηγίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με την κα Τσίπρα Ερασμία στα τηλέφωνα 210-9409938, 9483223, 9948116, 9926941 καθημερινά από τις 9:00 π.μ. έως τις 17:00 μ.μ.

Κόστος συμμετοχής: Δωρεάν


Με εκτίμηση

Καραγιλάνης Σταύρος
Υπεύθυνος προγράμματος
Μαυρίκας Νικόλαος: Αντιπρόεδρος ΝΣΚ ε.τ.

Please rate this

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Total
0
Share