ΕΝΣΤΑΣΕΙΣ ΕΠΙ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ

Περιγραφή: ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΤΟ ΕΞΗΣ:ΛΑΒΑΜΕ ΕΓΓΡΑΦΟ ΕΝΣΤΑΣΗ ΑΠΟ ΔΙΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΞΕΤΑΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ ΣΥΝΟΠΤΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΒΓΑΛΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΠΡΑΚΤΙΚΟ .ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΔΙΑΒΙΒΑΣΑΜΕ ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΝΣΤΑΣΕΩΝ Η ΟΠΟΙΑ ΓΝΩΜΟΔΟΤΗΣΕ ΩΣ ΑΠΑΡΑΔΑΚΤΗ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΣΤΑΣΗ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΑΣΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΠΑΡΑΒΟΛΟ.ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΩ ΤΗΝ ΓΝΩΜΑΤΕΥΣΗ ΑΥΤΗ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΕΝΣΤΑΣΕΩΝ ΩΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ ΕΓΓΡΑ;ΦΟ ΤΟΥ.

ΑΠΑΝΤΗΣΗ:
Σύμφωνα με το άρθρο 127 του Ν. 4412/2016 ορίζεται ότι «Η ένσταση υποβάλλεται ενώπιον της αναθέτουσας αρχής, η οποία αποφασίζει, σύμφωνα με τα οριζόμενα και στο άρθρο 221» δηλ. μετά από γνωμοδότηση της αρμόδιας επιτροπής αξιολόγησης ενστάσεων.

Συνεπώς, η γνωμοδότηση της επιτροπής εξέτασης ενστάσεων διαβιβάζεται στο αποφασίζον όργανο (της αναθέτουσας αρχής) το οποίο πρέπει να αποφασίσει εντός 10 ημερών (από την κοινοποίηση της ένστασης) για την αποδοχή ή την απόρριψή της. Βάσει των ανωτέρω, καθώς η επιτροπή αξιολόγησης ενστάσεων είναι γνωμοδοτικό όργανο, δεν λαμβάνει αποφάσεις, αλλά γνωστοποιεί τη γνωμοδότησή της (πρακτικό) στο αρμόδιο αποφασίζον όργανο για να λάβει σχετική απόφαση η οποία και κοινοποιείται στους ενδιαφερόμενους.  

Please rate this

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Total
0
Share