Αρχική ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ - ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΟΤΑ Αναχρηματοδότηση συναφθεντων δανείων

Αναχρηματοδότηση συναφθεντων δανείων

ΕΡΩΤΗΣΗ: Πρόκειται να μας κοινοποιησετε ανακοίνωση απο την Επιστημονικη οπμάδα σχετικά με την Αναχρηματοδότηση συναφθεντων δανείων με το Τ Π και Δ?θα μας ενημερωσετε σχετικα με την διαδικασία (αποφ.ΟΕ, αποφ.ΔΣ κλπ) θα πρέπει να αναμένουμε σχετική ενημερωτική εγκύκλιο? Η αναχρηματοδότηση των υφιστάμενων δανείων, ληφθέντων από ιδιωτικά Πιστωτικά ιδρύματα, που θα γίνει από το Τ Π & Δ. ΕυχαριστούμεΑναμένουμε απάντησή σας.Ευχαριστούμε για την απάντησή σας

ΕΡΩΤΗΣΗ:

Πρόκειται να μας κοινοποιησετε ανακοίνωση απο την Επιστημονικη οπμάδα σχετικά με την Αναχρηματοδότηση συναφθεντων δανείων με το Τ Π και Δ?
θα μας ενημερωσετε σχετικα με την διαδικασία (αποφ.ΟΕ, αποφ.ΔΣ κλπ) θα πρέπει να αναμένουμε σχετική ενημερωτική εγκύκλιο?

Η αναχρηματοδότηση των υφιστάμενων δανείων, ληφθέντων από ιδιωτικά Πιστωτικά ιδρύματα, που θα γίνει από το Τ Π & Δ.

Ευχαριστούμε
Αναμένουμε απάντησή σας.
Ευχαριστούμε για την απάντησή σας

Please rate this

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Η εταιρεία «ΚΑΡΑΓΙΛΑΝΗΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ Α.Ε.»  θα πραγματοποιήσει για τους συνδρομητές του site, OnLine ενημέρωση με θέμα: "Επιχορήγηση Δήμων για την εξόφληση υποχρεώσεων από διαταγές πληρωμής και τελεσίδικες δικαστικές αποφάσεις έτους"

Video Online ενημέρωσης : «Ηλεκτρονική Τιμολόγηση στο πλαίσιο των δημοσίων συμβάσεων»

Αναρτήθηκε το Video της online ενημέρωσης «Ηλεκτρονική Τιμολόγηση στο πλαίσιο των δημοσίων συμβάσεων» που έγινε την 29/5/2024.

Total
0
Share