Αρχική Εκδηλώσεις Οικονομικά Υποβολή μηνιαίων οικονομικών στοιχείων από τον ταμία στο Δήμαρχο και την Δημοτική Επιτροπή

Ημερολόγιο εκδηλώσεων

Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Υποβολή μηνιαίων οικονομικών στοιχείων από τον ταμία στο Δήμαρχο και την Δημοτική Επιτροπή

28 Ιουνίου @ 08:00 - 17:00

Η υποχρέωση προκύπτει στα πλαίσια των διατάξεων του άρθρου 48 του ΒΔ 17- 5/15 -6 -59. Ο ταμίας υποβάλλει κάθε μήνα στον δήμαρχο και την οικονομική επιτροπή λογαριασμό των εσόδων και εξόδων, για να ελεγχθεί από τον δήμαρχο και την οικονομική επιτροπή. Στους μηνιαίους λογαριασμούς πρέπει να εμφανίζονται για κάθε είδος εσόδου τα βεβαιωθέντα έσοδα, οι πραγματοποιηθείσες εισπράξεις και τα απομένοντα προς είσπραξη υπόλοιπα και οι ενταλθείσες και ενεργηθείσες πληρωμές για κάθε είδος εξόδου, τα πληρωτέα υπόλοιπα και το εναπομένον χρηματικό υπόλοιπο του ταμείου. Η μη υποβολή των στοιχείων αυτών αποτελεί παράβαση καθήκοντος για τον δημοτικό ταμία.

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
28 Ιουνίου
Ώρα:
08:00 - 17:00
Κατηγορία Εκδήλωση:
Οικονομικά
Φορολογικά
Προσωπικού
Ασφαλιστικά
Λοιπά
Διοικητικά
Εγκατάσταση νέων δημοτικών αρχών-Ενσωμάτωση ΝΠΔΔ

Η εταιρεία «ΚΑΡΑΓΙΛΑΝΗΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ Α.Ε.»  θα πραγματοποιήσει για τους συνδρομητές του site, OnLine ενημέρωση με θέμα: "Επιχορήγηση Δήμων για την εξόφληση υποχρεώσεων από διαταγές πληρωμής και τελεσίδικες δικαστικές αποφάσεις έτους"

Video Online ενημέρωσης : «Ηλεκτρονική Τιμολόγηση στο πλαίσιο των δημοσίων συμβάσεων»

Αναρτήθηκε το Video της online ενημέρωσης «Ηλεκτρονική Τιμολόγηση στο πλαίσιο των δημοσίων συμβάσεων» που έγινε την 29/5/2024.