Αρχική Εκδηλώσεις Οικονομικά Υποβολή Σύνοψης Μητρώου Δεσμεύσεων

Ημερολόγιο εκδηλώσεων

Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Υποβολή Σύνοψης Μητρώου Δεσμεύσεων

15 Ιουλίου @ 08:00 - 17:00

Αφορά τη σύνοψη μητρώου δεσμεύσεων, δηλαδή την υποβολή στοιχείων δημοσιονομικών δεσμεύσεων, αξίας τιμολογίων ή ισοδύναμων παρασταστικών, πληρωμών, εκκρεμών δεσμεύσεων, απλήρωτων και εκκρεμών υποχρεώσεων προς φορείς γενικής κυβέρνησης και τρίτους και ωρίμανση αυτών, που είναι υπόχρεοι οι δήμοι, τα Νομικά Πρόσωπα Δημοσίου Δικαίου και τα Νομικά Πρόσωπα Ιδιωτικού Δικαίου να ενημερώνουν στην βάση δεδομένων που τηρείται στο Υπ. Εσωτερικών (μέσω Κόμβου διαλειτουργικότητας). Χρόνος ενημέρωσης : εντός δεκαπέντε (15) ημερών από τη λήξη του μήνα αναφοράς.
!! ΠΡΟΣΟΧΗ: Σύμφωνα με την υπ'αριθ. 17 εγκύκλιο του ΥΠ.ΕΣ. από 01/06/2018 οι Δήμοι θα υποβάλλουν τα στοιχεία μητρώου δεσμεύσεων αποκλειστικά μέσω του Κόμβου Διαλειτουργικότητας. Τα ΝΠΔΔ & ΝΠΙΔ συνεχίζουν να ενημερώνουν τη βάση δεδομένων του ΥΠ.ΕΣ. όπως ορίζει η υφιστάμενη διαδικασία.

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
15 Ιουλίου
Ώρα:
08:00 - 17:00
Κατηγορία Εκδήλωση:
Οικονομικά
Φορολογικά
Προσωπικού
Ασφαλιστικά
Λοιπά
Διοικητικά
Εγκατάσταση νέων δημοτικών αρχών-Ενσωμάτωση ΝΠΔΔ

Η εταιρεία «ΚΑΡΑΓΙΛΑΝΗΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ Α.Ε.»  θα πραγματοποιήσει για τους συνδρομητές του site, OnLine ενημέρωση με θέμα: "Επιχορήγηση Δήμων για την εξόφληση υποχρεώσεων από διαταγές πληρωμής και τελεσίδικες δικαστικές αποφάσεις έτους"

Video Online ενημέρωσης : «Ηλεκτρονική Τιμολόγηση στο πλαίσιο των δημοσίων συμβάσεων»

Αναρτήθηκε το Video της online ενημέρωσης «Ηλεκτρονική Τιμολόγηση στο πλαίσιο των δημοσίων συμβάσεων» που έγινε την 29/5/2024.