Αρχική Archives for Εκδηλώσεις Εκδηλώσεις

Ημερολόγιο εκδηλώσεων

Ολοήμερη Εκδήλωση

Αποστολή ηλεκτρονικού αρχείου αναλυτικής μισθοδοτικής κατάστασης στην ΕΑΠ και συγκεντρωτικών καταστάσεων μισθοδοσίας στην 24η Διεύθυνση Λογαριασμών του Δημοσίου του Γ.Λ.Κ. για δεδουλευμένες αμοιβές Σεπτεμβρίου. (για προσωπικό αορίστου και ορισμένου χρόνου).

Σύμφωνα με την υπ' αριθμ. 2000285/19.11.2010 εγκύκλιο του Υπουργείου Οικονομικών ο φορέας οφείλει να στείλει το ηλεκτρονικό αρχείο στην ΕΑΠ και τις υπογεγραμμένες συγκεντρωτικές καταστάσεις μισθοδοσίας στη Δ24 όχι νωρίτερα από την 1η του επόμενου μήνα της μισθολογικής περιόδου και όχι αργότερα από την 5η ημέρα ή την προηγούμενη εργάσιμη.

Αποστολή ηλεκτρονικού αρχείου εξόφλησης-εκκαθάρισης δεδουλευμένων αμοιβών Σεπτεμβρίου στην ΕΑΠ για το Β’ δεκαπενθήμερο Σεπτεμβρίου. (για μόνιμο προσωπικό).

Σύμφωνα με την υπ' αριθμ. 2000285/19.11.2010 εγκύκλιο του Υπουργείου Οικονομικών ο φορέας οφείλει να στείλει το ηλεκτρονικό αρχείο εξόφλησης δεδουλευμένων αμοιβών για το Β΄Δεκαπενθήμερο του προηγούμενου μήνα, προς την ΕΑΠ, όχι νωρίτερα από την 1η του επόμενου μήνα της μισθολογικής περιόδου και όχι αργότερα από την 5η ημέρα ή την προηγούμενη εργάσιμη.

Αποστολή πίνακα σε μορφή excel στο Υπουργείο Διοικ. Ανασυγκρότησης με τα ονόματα τυχόν πρώην υπαλλήλων του φορέα οι οποίοι ετέθησαν σε διαθεσιμότητα και επανήλθαν στην υπηρεσία μετά την έκδοση προσωρινών διαταγών ή αποφάσεων διαδικασίας ασφαλιστικών μέτρων.

Σύμφωνα με την αριθμ. πρωτ: ΔΙΠΙΔ/Β2.Δ/219/οικ.11967/12.05.2014 εγκύκλιο του Υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης με θέμα "Παροχή στοιχείων", οι φορείς οφείλουν να αποστέλουν το Α΄δεκαήμερο κάθε μήνα πίνακα με τα στοιχεία του προσωπικού τους που έχει τεθεί σε διαθεσιμότητα και το οποίο επανέρχεται στην Υπηρεσία μετά από έκδοση προσωρινών διαταγών ή αποφάσεων με τη διαδικασία των ασφαλιστικών μέτρων.

Διαβίβαση στην Ο.Υ. εκ μέρους του Δημάρχου (ή του αρμόδιου Αντιδημάρχου) ή του Προέδρου του Δ.Σ. του Δήμου κατάστασης των δικαιούχων αποζημίωσης µε τις ηµέρες συµµετοχής εκάστου στις συνεδριάσεις του δηµοτικού συµβουλίου κατά τον προηγούµενο µήνα.

Σύμφωνα με την υπ' αριθ. πρωτ. οικ.11836/17.04.2018 ΚΥΑ και ειδικότερα με την παρ. 1 του άρθρου 2 ορίζεται ότι εντός των πρώτων επτά (7) ηµερών κάθε µηνός, ο δήµαρχος ή ο αρµόδιος αντιδήµαρχος ή ο πρόεδρος του δηµοτικού συµβουλίου διαβιβάζει στην οικονοµική υπηρεσία του δήµου κατάσταση των δικαιούχων αποζηµίωσης µε τις ηµέρες συµµετοχής εκάστου στις συνεδριάσεις του δηµοτικού συµβουλίου κατά τον προηγούµενο µήνα.

Υποβολή Στοιχείων Δανειακών Συμβάσεων με Πιστωτικά Ιδρύματα του Εξωτερικού

Οι Δήμοι και τα ΝΠΔΔ που έχουν ενταχθεί στο ΜΦΓΚ της ΕΛ.ΣΤΑΤ και παράλληλα έχουν συνάψει Δανειακές Συμβάσεις με Πιστωτικά Ιδρύματα του Εξωτερικού, έχουν την υποχρέωση υποβολής στο ΥΠΕΣ των οικονομικών στοιχείων που αφορούν αυτές οι δανειακές συμβάσεις, όπως αυτά ορίζονται στην 26/9786/4-5-2012 εγκύκλιο του Υπουργείου Εσωτερικών και στην υπ' αριθμόν 2/20629/0023Α/8-3-2012 του ΥΠΕΣ. Χρόνος ενημέρωσης : μέσα στην πρώτη εβδομάδα του επομένου μήνα του μήνα αναφοράς

Διαδικασίες
close slider