Αρχική CONTENT Οδηγός λειτουργίας άρθρου

Οδηγός λειτουργίας άρθρου

 

Για να διαβάσετε τα άρθρα των κατηγοριών επιλέγετε μια από τις κατηγορίες θεμάτων που εμφανίζονται στο αριστερό μέρος της αρχικής σελίδας.
Αφού μεταφερθείτε σε μια κατηγορία εμφανίζονται τα αντίστοιχα άρθρα και επιλέγετε ένα από αυτά. (στη παρακάτω είκονα για παράδειγμα εμφανίζονται τα άρθρα από την κατηγορία Προϋπολογισμός).


Ανοίγοντας ένα άρθρο μέσα από την κατηγορία σας εμφανίζεται το κείμενο του άρθρου. Στο πάνω μέρος του άρθρου υπάρχουν οι ετικέτες όπου μπορείτε να μεταβείτε και να ανοίξετε τα άρθρα τα οποία περιέχονται σε κάθε μία.
Εκεί είναι συγκεντρωμένο όλο το υλικό που αφορά το άρθρο που διαβάζετε (θεσμικό πλαίσιο, διαδικασίες υλοποίησης, αναλύσεις της Επιστημονικής ομάδας, σχετικές ερωτήσεις κ.α.).

Π.χ. στην ετικέτα «Θεσμικό πλαίσιο Προϋπολογισμού» (βλέπε εικόνα παρακάτω) θα σας εμφανίσει συγκεντρωμένη το θεσμικό πλαίσιο που διέπει τον Προϋπολογισμό επιλέγοντας ποιο από αυτά θέλετε να δείτε.

Επίσης κατά τη προβολή ενός άρθρου παρουσιάζεται το αντίστοιχο υλικό διαχωρισμένο σε καρτέλες(tabs) για εργονομική κατανομή του υλικού. Κάνετε κλικ σε μία από τις καρτέλες και από κάτω εμφανίζεται το αντίστοιχο υλικό.tabs

 

 

Please rate this

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Total
0
Share