Αρχική Εκδηλώσεις Προσωπικού Αποστολή ηλεκτρονικού αρχείου αναλυτικής μισθοδοτικής κατάστασης στην ΕΑΠ και συγκεντρωτικών καταστάσεων μισθοδοσίας στην 24η Διεύθυνση Λογαριασμών του Δημοσίου του Γ.Λ.Κ. για δεδουλευμένες αμοιβές Απριλίου

Ημερολόγιο εκδηλώσεων

Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Αποστολή ηλεκτρονικού αρχείου αναλυτικής μισθοδοτικής κατάστασης στην ΕΑΠ και συγκεντρωτικών καταστάσεων μισθοδοσίας στην 24η Διεύθυνση Λογαριασμών του Δημοσίου του Γ.Λ.Κ. για δεδουλευμένες αμοιβές Απριλίου

10 Μαΐου @ 08:00 - 17:00

Σύμφωνα με την υπ' αριθμ. 2000285/19.11.2010 εγκύκλιο του Υπουργείου Οικονομικών ο φορέας οφείλει να στείλει το ηλεκτρονικό αρχείο στην ΕΑΠ και τις υπογεγραμμένες συγκεντρωτικές καταστάσεις μισθοδοσίας στη Δ24 όχι νωρίτερα από την 1η του επόμενου μήνα της μισθολογικής περιόδου και όχι αργότερα από την 5η ημέρα ή την προηγούμενη εργάσιμη.

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
10 Μαΐου
Ώρα:
08:00 - 17:00
Κατηγορία Εκδήλωση:
Οικονομικά
Φορολογικά
Προσωπικού
Ασφαλιστικά
Λοιπά
Διοικητικά
Εγκατάσταση νέων δημοτικών αρχών-Ενσωμάτωση ΝΠΔΔ

Η εταιρεία «ΚΑΡΑΓΙΛΑΝΗΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ Α.Ε.»  θα πραγματοποιήσει για τους συνδρομητές του site, OnLine ενημέρωση με θέμα: "Επιχορήγηση Δήμων για την εξόφληση υποχρεώσεων από διαταγές πληρωμής και τελεσίδικες δικαστικές αποφάσεις έτους"

Video Online ενημέρωσης : «Ηλεκτρονική Τιμολόγηση στο πλαίσιο των δημοσίων συμβάσεων»

Αναρτήθηκε το Video της online ενημέρωσης «Ηλεκτρονική Τιμολόγηση στο πλαίσιο των δημοσίων συμβάσεων» που έγινε την 29/5/2024.