Αρχική Εκδηλώσεις Προσωπικού Ολοκλήρωση της αξιολόγησης των αιτήσεων των υποψηφίων που πληρούν τις προϋποθέσεις απόσπασης ή μετάταξης, από τους φορείς υποδοχής για την υλοποίηση του Α’ Κύκλου Κινητικότητας έτους 2024, στο πλαίσιο του ΕΣΚ.

Ημερολόγιο εκδηλώσεων

Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Ολοκλήρωση της αξιολόγησης των αιτήσεων των υποψηφίων που πληρούν τις προϋποθέσεις απόσπασης ή μετάταξης, από τους φορείς υποδοχής για την υλοποίηση του Α’ Κύκλου Κινητικότητας έτους 2024, στο πλαίσιο του ΕΣΚ.

15 Μαΐου @ 08:00 - 17:00

Σε συνέχεια της λήξης της προθεσμίας υποβολής αιτήσεων από τους υποψηφίους για κάλυψη κενών θέσεων με μετάταξη και αναγκών με απόσπαση στις 15 Απριλίου 2024, εκδόθηκε η υπ’ αριθμ. ΔΙΔΑΔ/Φ.49Κ/1302 /οικ.8139/24.4.2024 εγκύκλιος του Υπ. Εσωτερικών, με την οποία καθορίζεται ότι μετά τον έλεγχο των προϋποθέσεων μετακίνησης από τους φορείς προέλευσης και την αποτύπωση των αποτελεσμάτων στην εφαρμογή, καλούνται πλέον οι φορείς υποδοχής και συγκεκριμένα τα τριμελή όργανα αξιολόγησης να προβούν στο έργο της αξιολόγησης των αιτήσεων των υποψηφίων που πληρούν τις προϋποθέσεις απόσπασης ή μετάταξης και να το ολοκληρώσουν έως την 15η Μαΐου 2024.

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
15 Μαΐου
Ώρα:
08:00 - 17:00
Κατηγορία Εκδήλωση:
Οικονομικά
Φορολογικά
Προσωπικού
Ασφαλιστικά
Λοιπά
Διοικητικά
Εγκατάσταση νέων δημοτικών αρχών-Ενσωμάτωση ΝΠΔΔ

Η εταιρεία «ΚΑΡΑΓΙΛΑΝΗΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ Α.Ε.»  θα πραγματοποιήσει για τους συνδρομητές του site, OnLine ενημέρωση με θέμα: "Επιχορήγηση Δήμων για την εξόφληση υποχρεώσεων από διαταγές πληρωμής και τελεσίδικες δικαστικές αποφάσεις έτους"

Video Online ενημέρωσης : «Ηλεκτρονική Τιμολόγηση στο πλαίσιο των δημοσίων συμβάσεων»

Αναρτήθηκε το Video της online ενημέρωσης «Ηλεκτρονική Τιμολόγηση στο πλαίσιο των δημοσίων συμβάσεων» που έγινε την 29/5/2024.